Vyzkoušejte exkluzivní Sushi v centru Prahy!
V tradičním a stylovém interiéru na vás dýchne ta pravá atmosféra Japonska.
Aby se dobré hovězí maso proměnilo na skvělý steak, musí vyzrát.
Zrání potřebuje čas, zkušeného šéfkuchaře a vybavení.
V Yuniku Charcoal BBQ máme vše.
Hovězí maso je v prvních dnech po porážce tuhé. Aby změklo, potřebuje dýchat, ideálně v prostředí se správnou teplotou a vlhkostí. Díky působení enzymů za několik týdnů maso nejen změkne, ale stane se šťavnatým a získá specifické aroma.
V Yuniku Charcoal BBQ hovězí maso zraje v lednici Dry Ager, do které se můžete kdykoli podívat prosklenými dveřmi. Vstoupit ale může jen šéfkuchař, který maso před procesem zrání (též staření) pečlivě připraví a v lednici nastaví optimální podmínky.